OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Praznovanja rojstnih dni

Praznovanje rojstnega dne v smcČe imate doma malo prostora za organizacijo rojstnodnevne zabave vašega otroka, imamo rešitev za vas! V Salezijanskem mladinskem centru vam lahko ponudimo notranje prostore z vso obstoječo opremo - ročni nogomet, namizni hokej, zračni hokej in velik izbor družabnih iger! V še večje veselje vam ponudimo na razpolago zunanje površine z igriščem in igrali, ki so res nekaj posebnega!zabava za rojstni dan
Ker pa se zavedamo, da za prijetno vzdušje otroci potrebujejo tudi nekaj nadzora in osebo na katero se bodo obračali med samim praznovanjem, je ves čas praznovanja z njimi izkušen animator, ki poskrbi da se zabava odvija tako kot je treba.

Glede samega programa, hrane, pijače, presenečenj se starši dogovorite individualno z našo animatorko! Prepričani smo, da bomo skupaj našli najboljše možnosti praznovanja tako za vas, kot za vašega otroka...

Za vas smo sestavili dva različna paketa:

Praznovanje za otroke (paket SMC)

Praznovanje traja tri ure in poteka ob vikendih (med šolskimi počitnicami tudi med tednom). Otroško praznovanje spremljata dva animatorja, po želji so lahko zraven tudi starši slavljenca, ni pa potrebno. Otroci imajo na voljo prostore SMC-ja z vsemi družabnimi igrami, igralnico ter vse zunanje površine.
CENA: 40 €

Praznovanje za otroke in odrasle (paket Miklavževa dvorana) Praznovanje traja tri ure in poteka ob vikendih (med šolskimi počitnicami tudi med tednom). Praznovanje spremljata dva animatorja. Poleg prostorov SMC-ja in zunanjih površin, slavljenec lahko koristi še Miklavževo dvorano, kjer so mize za večjo skupino ljudi, tudi staršev povabljenih otrok.
CENA: 50 €

Za hrano in pijačo poskrbi slavljenec sam.

Če želite prostore koristiti več kot 3 ure, je vsaka nadaljnja ura 10€.

Animator bo prostore odklenil 15 minut pred začetkom praznovanja.

Radi bi vas še prosili, da ne zaparkirate vozil pred župniščem. Parkiranje je zaželeno pred občino ali na Glavnem trgu.

Glede na Pravilnik o dopolnitvah Pravilnika o izvajanju Zakona o DDV (št. 39/2016) nam za naše storitve ni potrebno izdajati računa.

KONTAKTNA OSEBA: Ana Vencelj, tel.: 031 844 739 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 

NAPOVEDNIK

26. 1. 2019 od 9.00 do 12.00
Mini oratorij

26. 1. 2019 ob 10.00
Sevnica Open v namiznem hokeju

15.-19. 2. 2019
Zimovanje

23. 2. 2019 ob 18.30
Občni zbor